Supus la indeletniciri, plimbari si alte emotii, Cuibul a fost de neoprit!

 Alexandra Aron - admin Babywearing Campulung Muscel
”Si am pornit cu dreptul, in cuib poti spala vasele! pentru mine e important pentru ca de regula le spal cat mananca Maza micul dejun, daca vrea insa sa mancam impreuna, raman nespalate.
- Are sustinerea f inalta pe spate, ca la wrap tesut legatura cu 3 straturi pe copil
- Bebe nu prea poate scoate mainile, tot de la panoul inalt, iar daca reuseste, raman destul de sus si nu poate rasturna de exemplu, in cazul nostru, tava cu pamant in care cresc vlastari.
-Este slim fit si nu iti atarna glugile/ curelele/snururile prin blide
- Desi feelingul e de wrap tesut, bb are oarecare mobilitate, se pare ca suficienta cat sa nu se enerveze ca stai pe loc si te joci in apa iar el nu participa
- Nu e f comod sa stai aplecat a cu 8,5 kg ' de gat', dar asta nu tine de cuib.
- Se descentreaza putin in pozitia de spalat vasele si bb si cuibul pe purtator, dar, din nou, nu tine de cuib si atat timp cat iti poti face treaba si bb nu da semne de ' sunt faimos scoate-ma de aici' e super!
De ce nu spal vasele in wrap sau ssc?:
-SSC poate fi larg si bb se poate intinde dupa absolut tot ce vrea. Are sustinere si pe shale si daca adaugi si povestea cu 8,5 kg de gat in pozitie aplicata, te lipsesti, n-au decat sa se adune!
- In wrap bb nu are deloc mobilitate si se enerveaza daca sta 'lipit' si tu faci ceva interesant ce el nu vede si la care el nu participa. Ati putea spune ca merge pus in spate, am incercat dar trage draperiile si da cu chestii in geam ( bucataria mica, dar perfecta, numai nu pt spalat vase, cu bb la purtator mai ales in spate unde nu il vezi)


 Fata verso si plecat la drum!- de obicei luuung:)

”Alaptare in cuib, mai ales profil. Confirm, nu se vede nimic”



















”In Cuib: Poti face piata si selfie in oglinda blocului”
Sinteza o puteti gasi in aici.