Ce este un pouch /sling fix Cuib?


Cuvintele cheie pentru cea mai bună îngrijire a unui copil sunt legate de căldură, de purtare, de mișcare și de nutriție. Sunt singurele condiții pe care bebelușul le știe și îl liniștesc. El a fost timp de nouă luni cuprins în corpul cald al mamei, bine hrănit și în continuă mișcare.
Și după? Pătuțuri și cărucioare, foame, frig și izolare.  

Nu e un scenariu potrivit!

Pentru aceasta m-am gândit să dau naștere conceptului de Cuib, locul unde bebelușul va avea mereu "îmbrățișarea mamei" (precum și a tatălui, a bunicilor, a mătușilor și a unchilor, a bonelor și a prietenilor).

Chiar și cu un copil sau mai mulți, se poate avea o viață normală.
Cu un portbebe/pouch/sling fix Cuib mâinile sunt libere, astfel încât să te poți dedica pruncului sau altor îndeletniciri.
Mâinile tale sunt libere pentru a lucra, a găti, a avea grijă de ceilalți frații, pentru a plimba câinele, pentru cumpărături, pentru o vizită sau un spectacol ...

Pentru mine a cuprinde înseamnă a face Cuib. Mainile cuprind cu adevărat trupurile micuților. Ca să aveam atât bucuria că îi simțim cuprinși dar să fim și mobili este nevoie de un portbebe versatil și ușor de utilizat, aplicat. Sling-ul Cuib e un simbol al unei calde îmbrățișări ori de câte ori purtați pruncii în el!